Перейти к основному контенту
Перейти к главному меню навигации
Перейти к нижнему колонтитулу сайта
Open Menu
C.Cейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университетінің ғылым жаршысы: Пәнаралық
Журнал туралы ақпарат
Журнал туралы ақпарат
Куәлік
Материалдарды жіберу
Байланыс ақпараттары
Журнала индексі
Редакция қызметкерлері
Редакциялық алқа
Этика және рецензиялау тәртібі
Авторлар үшін
Авторларға арналған нұсқаулық
Бейне нұсқау
ҚОЛЖАЗБАНЫҢ ТИТУЛДЫҚ ҮЛГІСІ
ҚОЛЖАЗБА ҚҰРЫЛЫМЫ
Журнал шығарылымдары
Ағымдағы шығарылым
Мұрағаттар
Ретракциялау
Мақалаларды ретракциялау тәртібі
Ретракцияланған мақалалар туралы ақпарат
Табу
Регистрация
Вход
Главная
/
Архивы
/
№ 3(94) (2017): С. Сейфуллин атындағы ҚАЗАҚ АГРОТЕХНИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ҒЫЛЫМ ЖАРШЫСЫ
№ 3(94) (2017): С. Сейфуллин атындағы ҚАЗАҚ АГРОТЕХНИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ҒЫЛЫМ ЖАРШЫСЫ
Опубликован:
2021-07-08
Ауылшаруашылық ғылымдары
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
Қалпына келтірілген, қаймағы алынбаған сүттегі құрғақ заттар құрамының сыр өндірісінің технологиялық сипаттамасы мен сапасына әсері
Ф. Жайлау, С. Д. Токаев, М.М. Какимов, Д.К. Дюсембаев., Б.М. Искаков
pdf
Ветеринарлық ғылымдар 2 Бөлім
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
Гуманитарлық және білім беру ғылымдары
-
-
pdf (Русский)
Техникалық ғылымдар
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (English)
Экономика
Салық есебінің ұйымның есептік-салықтық жүйесіндегі орны
Спатаева С.Б.
pdf
Язык
English
Казахский
Русский