Перейти к основному контенту
Перейти к главному меню навигации
Перейти к нижнему колонтитулу сайта
Open Menu
C.Cейфуллин атындағы Қазақ агротехникалық зерттеу университетінің ғылым жаршысы
Журнал туралы ақпарат
Журнал туралы ақпарат
Негізін қалаушы
Куәлік
Материалдарды жіберу
Байланыс ақпараттары
Журнала индексі
Есеп беру
Редакция қызметкерлері
Редакциялық алқа
Этика және рецензиялау тәртібі
Авторлар үшін
Авторларға арналған нұсқаулық
Бейне нұсқау
МЕМС 7.1-2003
Журнал шығарылымдары
Ағымдағы шығарылым
Мұрағаттар
Табу
Регистрация
Вход
Главная
/
Архивы
/
№ 3(94) (2017): С. Сейфуллин атындағы ҚАЗАҚ АГРОТЕХНИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ҒЫЛЫМ ЖАРШЫСЫ
№ 3(94) (2017): С. Сейфуллин атындағы ҚАЗАҚ АГРОТЕХНИКАЛЫҚ УНИВЕРСИТЕТІНІҢ ҒЫЛЫМ ЖАРШЫСЫ
Опубликован:
2021-07-08
Ауылшаруашылық ғылымдары
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
Қалпына келтірілген, қаймағы алынбаған сүттегі құрғақ заттар құрамының сыр өндірісінің технологиялық сипаттамасы мен сапасына әсері
Ф. Жайлау, С. Д. Токаев, М.М. Какимов, Д.К. Дюсембаев., Б.М. Искаков
pdf
Ветеринарлық ғылымдар 2 Бөлім
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
Гуманитарлық және білім беру ғылымдары
-
-
pdf (Русский)
Техникалық ғылымдар
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (Русский)
-
-
pdf (English)
Экономика
Салық есебінің ұйымның есептік-салықтық жүйесіндегі орны
Спатаева С.Б.
pdf
Язык
English
Казахский
Русский