-
Ключевые слова:
secondary raw material, whey, flax seeds, flower pollen, bakery products.Аннотация
Бұл жұмысты зерттеу барысында екіншілік шикізат ретінде сүт сарысуымен майдаланған зығыр дәндерінен профилактикалық бағытталған,жаңа функционалды өнімді алу үшін нан-тоқаш өнімдерінің тағамдықбиологиялық құндылығын арттыру; өнім ассортименттерін кеңейту және өзіндік құнын төмендету; экологиялық мәселелерін шешу тиімді болып табылады. Сарысу нанды және нантоқаш өнімдерінде кальций және фосфор, алмастырылмайтын амин қышқылдарымен байытады.
Загрузки
Опубликован
2021-07-16
Выпуск
Раздел
Биотехнология ғылымдары